Suharekë, vizitohen disa QMF dhe AMF nga koordinatori i cilësisë e kryeshefi i mjekësisë familjare

Sot u vizituan disa QMF dhe AMF nga Kryeshefi i Mjekësisë Familjare:Dr.Hidajete Haliti, Koordinatari i Cilësisë-Dr.Betim Iballi, Kryeinfermierja-Nashide Kuqi, Shefi i Urgjencës-Lirim Qatani.

10.11.2021 / Suhareka

Suharekë, vizitohen disa QMF dhe AMF nga koordinatori i cilësisë e kryeshefi i mjekësisë familjare
Foto: Ilustrim

Vizitë i është bërë: QMF-Duhël, QMF-Studençan dhe AMF-Bllacë, Dobërdelan, Leshan dhe Budakovë.

Në të gjitha qendrat vijueshmëria, pastërtia ka qenë në nivele të kënaqshme, mobilizimi i stafit në përballimin e pandemisë gjithashtu i jashtzakonshëm.


Është falenderuar stafi mjekêsor për angazhimin që janë duke e treguar qdo ditë në tejkalimin e kêsaj gjendje.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *