Suharekë, përkujtohen dy dëshmorët nga Komuna e Gjilanit

Janë përkujtuar dy dëshmorët nga Komuna e Gjilanit.

14.11.2021 / Suhareka

Suharekë, përkujtohen dy dëshmorët nga Komuna e Gjilanit
Foto: Ilustrim

Dëshmorët Shyqeri Z.Ajvazi dhe Mehmetali J Ajvazi, kusherinjë në mes vete, më 16 prill 1999 teksa po bartnin të plagosurit janë vrarë nga forcat policore dhe paramilitare sërbe skaj magjistralës Duhël – Suharekë, pikrisht afër vreshtave.

Pjesë e ceremonisë përkujtimore kanë qenë familjarët, miqtë, të afërmit dhe nga shoqatat e dalura nga lufta.


Të pranishëm kanë qenë edhe nënkryetarja e Komunës Mihrije Suka, kryesuesi i Kuvendit Komunal Bexhet Kuçi dhe Beqir Berisha, drejtor i Kulturës.

Nënkryetarja Suka ka falenderuar familjarët për veprën heroike të djemve të tyre.

Ajo ka vendosur buqetë lulesh në pllakën përkujtimorëve të dëshmorëve nga Komuna e Gjilanit.

Parandalimi është shërim! Tumor markerët dhe roli i tyre në diagnostifikimin e kancerit

Tumor markerët janë substanca që lëshohen nga qelizat kancerogjene ose prodhohen nga trupi në reagim ndaj një tumori malinj ose...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *