Shoqata “Jetimat e Ballkanit” ka filluar ndërtimin e 8 shtëpive në Komunën e Suharekës

Humanisti, Halil Kastrati, ditë më parë ka vizituar disa familje nevojtare në Komunën e Suharekës.

Ditë më parë Humanisti, Halil Kastrati, ka vizituar 8 familje nevojtare të Komunës së Suharekës, ku edhe i njoftoi për lajmin e mirë i cili i gëzon këto familje nevojtare.

“Edhe 8 shtepi u nisen sot! Ne kemi ardhur me ju nis shtepine e re” shkruan në facebook Kastrati.

“Dite me plote emocione te perziera, njehere emocione merzie e pastaj emocione gezimi

Ishim ne komunen e Suharekes dhe i vizituam 8 familje nevojtare
I gjetem ne kushte shume te renda, me halle e merzi te ndryshme, secila familje eshte histori ne vete andaj edhe pamjet flasin vet

U kompletua memorandumi i bashkepunimit ne mes te Jetimave te Ballkanit, Komunes se Suharekes, Xhavit Krasniqit dhe Cima Construction per ndertimin e 30 shtepive ne kete komune” ka shkruar tutje Kastrati.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.