Nga 10 janari fillojnë redkutimet, një pjesë e Gjinocit të martën mbetet 4 orë pa rrymë

07.01.2023

KEDS ka njoftuar se me 10 janar 2023 në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së martë në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 10:00 deri në orën 14:00, shkruan SuharekaOnline. Vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë […]

Nga 10 janari fillojnë redkutimet, një pjesë e Gjinocit të martën mbetet 4 orë pa rrymë Foto: Ilustrim

KEDS ka njoftuar se me 10 janar 2023 në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së martë në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 10:00 deri në orën 14:00, shkruan SuharekaOnline.

Vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike janë dalja nga Gjinoci: TS 061 Destan Kurtishaj “A&D” SH.P.K.

Sipas KEDS-it arsyeja e ndërprerjes së energjisë elektrike është se punët që duhet të kryhen, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Punime nga palët e treta

1. NS 110/35/10 kV Theranda

Nga Dalja 10 kV Gjinovci do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS ” A & D ” SH.P.K.( kodi: 32000003061) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TS 061 Destan Kurtishaj “A&D” SH.P.K.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.” thuhet në njoftimin e KEDS-it.