Muharremaj, Veseli dhe Hoxhaj nderojnë heroin Fadil Vata

Muharremaj, Veseli dhe Hoxhaj nderojnë heroin Fadil Vata

Në 29 vjetorin e vdekjes së Heroit Fadil Vata, janë bërë homazhe në fshatin e tij të lindjes në Sallagrazhdë dhe pranë shtatorës së tij në Sheshin që bartë emrin e tij.

Të pranishëm ishin Kryetari Bali Muharremaj, Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, Kryetari i PDK-së në Suharekë, Ramë Vataj si dhe bashkëveprimtar, bashkëpunëtorë të Fadilit, familjarë, miqë e shokë të tij.

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj në një postim në llogarin e tij në Facebook ka shkruar për Heroin Fadil Vata.

“Në nderim të jetës dhe veprës së Heroit Fadil Vata”, shkroi Muharremaj.

Lavdi e përjetshme !

RAPORTO