Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve “Te Naseri” si gjithmonë ka qenë e fokusuar në rritjen e cilësisë së produktit dhe hapjen e vendeve të reja të punës.

05.01.2022 / Suhareka

Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!
Foto: Ilustrim

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin e mobileve, ku këtë vit shënon 37 vjetorin e fillimit të prodhimit të mobileve.

Kjo fabrikë ofron produktet më moderne të mobilimit si dizajne më të mira, asistencë në përzgjedhjen e dhomave të ditës, garniturave të ndryshme, kuzhinave, tavolinave, dhomave të fjetjes për të rritur dhe fëmijë, invertar për zyre, bare e restaurante, për kopshte dhe terasa, dizajnin dhe gjithçka sipas dëshirës së klientit.


Në vazhdën e rritjes së kapaciteteve dhe hapjes së vendeve të reja të punës Fabrika e Mobileve “Te Naseri” hap 50 vende të reja pune për punëtorë.

Të interesuarit mund të paraqiten:
Fabrika e Mobileve “Te Naseri”
Zona Industriale – Shirokë, Suharekë
Për informata tel. 044 187 015

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *