Muharremaj mbledh drejtorët, diskuton rreth përgatitjeve për 13 Qershorin – Ditën e Çlirimit të Suharekës

06.06.2022

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka mbajtur sot takimin e radhës me Këshillin e drejtorëve komunal, ku është diskutuar rreth përgatitjeve për 13 Qershorin – Ditën e Çlirimit të Suharekës. Po ashtu, ai ka diskutuar edhe për manifestimet tjera që do të organizohen gjatë ditëve në vijim. Gjatë takimit kryetari Muharremaj, ka dhënë […]

Muharremaj mbledh drejtorët, diskuton rreth përgatitjeve për 13 Qershorin – Ditën e Çlirimit të Suharekës Foto: Ilustrim

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka mbajtur sot takimin e radhës me Këshillin e drejtorëve komunal, ku është diskutuar rreth përgatitjeve për 13 Qershorin – Ditën e Çlirimit të Suharekës.

Po ashtu, ai ka diskutuar edhe për manifestimet tjera që do të organizohen gjatë ditëve në vijim.

Gjatë takimit kryetari Muharremaj, ka dhënë detyra dhe obligime tjera për drejtorët që ti kryejnë.