Mosvetëdijësimi i qytetarëve, zjarrfikësit e Suharekës edhe në këto orë po përballen me zjarret

Ashtu si në vitet e kaluara siç duket edhe këtë vit zjarrfikësit e Suharekës do ta kenë sfidë përballjen me zjarret fushore dhe malore.

Kjo për faktin se ka disa ditë që intervenimi i zjarrfikësve është i domosdoshëm për lokalizimin dhe shuarjen e zjarreve të shkaktuara nga persona të papërgjegjshëm.

Edhe pse ka afruar mesnata zjarrfikësit e Suharekës ende po përballen me fikjen e zjarreve.

RAPORTO