Lëndoi një person në aksident në Duhël të Suharekës, ik nga vendi i ngjarjes – policia e gjen dhe merr masa ndaj tij

Më 10.01.2022 në ora 13:30, policia kishte pranuar një informatë se në Duhël të Suharekës kishte ndodhur një aksident trafiku me lëndime trupore.

12.01.2022 / Suhareka

Lëndoi një person në aksident në Duhël të Suharekës, ik nga vendi i ngjarjes – policia e gjen dhe merr masa ndaj tij
Foto: Ilustrim

Ku njëri nga pjesëmarrësit në aksident me qëllim të shmangies nga përgjegjësia ka ikur nga vendi i ngjarjes.

Drejtuesi i automjetit nuk u ndal në vendin e aksidentit, duke mos i ofruar ndihmë viktimës.

Zyrtar profesional nga njësitë e komunikacionit rrugor në Prizren, e hetuan rastin duke bërë verifikimin e automjetit dhe personit, të njëjtit e ndaluan të dyshimtin dhe e intervistuan për shkaktimin e aksidentit me lëndime dhe ikje nga vendi i ngjarjes.

Zyrtaret të policisë së NjRKRr. – Prizren, pas verifikimit zbuluan se automjeti ka qenë me targa gjermane dhe i ç’lajmruar dhe nuk ishte i zhdoganuar.


Automjeti është sekuestruar më 12.01.2022, në ora 16:00, ku është dorëzuar në Terminalin Doganor në Prizren.

Në lidhje me këtë janë ndërmarrë të gjitha veprimet ligjore ndaj të dyshuarit dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Rasti është nën hetime.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *