Intervenim i shpejtë i zjarrfikësve të Suharekës, shpëtohet vetura pa u djegur

Intervenim i shpejtë i zjarrfikësve të Suharekës, shpëtohet vetura pa u djegur
Fjolla Hoxha

15.07.2021 / Suhareka

Jemi në stinën e verës, në muajin korrik, ku mbretërojnë temperaturat e larta dhe si shkak i motit të nxehtë mund të vie deri te shpërthimi i zjarrit.

Gjatë ditës së sotme zjarrfikësit e Suharekës kanë intervenuar shpejt në një veturë.

Zjarrfikësit e Suharekës në autostradën “Ibrahim Rugova” ka intervenuar shpejt duke shpëtuar nga flaka një veturë.

Rasti ka ndodhur rreth orës 09:30 minuta.

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit