Emra që lënë gjurmë, Dr. Qëndrim Zenelaj, ardhmëria e gastroenterologjisë kosovare

18.03.2022

Një emër që po dëshmon suksese të vazhdueshme në këtë lëmi është edhe Dr.Qëndrim Zenelaj, i cili krahas shërbimit që ofron në QKMF-në e Suharekës është duke numëruar suksese të njëpasnjëshme në specializim, saktësisht në fushën e gastroenterologjisë në QKUK. Zenelaj në specializim po tregon sukses të lartë për gastroenterologji, sidomos për endoskopi intervente. Suksesi […]

Emra që lënë gjurmë, Dr. Qëndrim Zenelaj, ardhmëria e gastroenterologjisë kosovare Foto: Ilustrim

Një emër që po dëshmon suksese të vazhdueshme në këtë lëmi është edhe Dr.Qëndrim Zenelaj, i cili krahas shërbimit që ofron në QKMF-në e Suharekës është duke numëruar suksese të njëpasnjëshme në specializim, saktësisht në fushën e gastroenterologjisë në QKUK.

Zenelaj në specializim po tregon sukses të lartë për gastroenterologji, sidomos për endoskopi intervente. Suksesi i tij është dëshmuar sidomos për ndaljen e gjakderdhjeve nga trakti tretës, për polipektomi, dhe nxjerrjen e trupave të huaj.

Fal këtij angazhimi dhe përkushtimi për profesionin e tij, nga Dr. Qëndrim Zenelaj lë të nënkuptohet se ardhmëria e gastroenterologjisë kosovare është e ndritshme.