Drejtoria e Shëndetësisë hap konkurs pune për një infermier/e në QKMF-Suharekë

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Suharekë ka hapur konkurs për një teknik/e medicinal (infermier/e).

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Suharekë me datë 08 prill 2021, ka hapur konkurs pune për një teknik/e medicinal (infermier) në Qendrën Kryesore të Mjeksisë Familjare në Suharekë për kohë të pacaktuar, raporton SuharekaOnline.

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

06-Nr-769

Me datë 08.04.2021

Në bazë të nenit 8 pika 1 dhe 2 Ligjit të punës Nr-03/L-212 dhe sipas Autorizimit të Kryetarit të Komunës 01-Nr-016-21635 datë 08.04.2021, drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale shpallë këtë konkurs

  1. Një teknik/e medicinale (infermier) në QKMF-Suharekë për kohë të pacaktuar” thuhet në njoftim.

Ndër tjerash në njoftim thuhet se ky konkurs mbetet i hapur 15 ditë pas shpalljes.

RAPORTO