Dita Botërore e Diabetit, QKMF e Suharekës u ofroi shërbime qytetarëve

Dje më 14 nëntor u shënua Dita Botërore e Diabetit.

15.11.2021 / Suhareka

Dita Botërore e Diabetit, QKMF e Suharekës u ofroi shërbime qytetarëve
Foto: Ilustrim

Për nder të Ditës Botërore të Diabetit, puntorët e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) “Rexhep Kuçi” në Suharekë kanë ofruar shërbime qytetarëve.

Kështu duke i’u dhënë këshilla rreth sëmundjes së Diabetit, kanë bërë matjen e Glikemisë dhe matjen e Tensionit Arterial.


Në këtë shënjim të Ditës Botërore të Diabetit ka marrur pjesë edhe kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj.

Po ashtu ata kanë bërë shpërndarjen e disa broshurave që qytetarët të marrin sa më shumë njohuri rreth kësaj sëmundje.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *