Ardian Shala: Platforma jonë politike e ka të gatshëm programin për zgjidhjen e problemeve socio-ekonomike

Ardian Shala: Platforma jonë politike e ka të gatshëm programin për zgjidhjen e problemeve socio-ekonomike
Fjolla Hoxha

09.07.2021 / Suhareka

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) dega Suharekë, Ardian Shala njëherit edhe kandidat për kryetar të Suharekës ka thënë se e kanë të gatshëm programin politik për zgjidhjen e problemeve socio-ekonomike.

Shala gjatë ditës së sotme ka vizituar Qendrën për Punë Sociale, ku edhe u njoftuar për së afërmi me sfidat, problemet dhe nevojat e kësaj qendre.

Po ashtu ai ka thënë se gjatë kësaj vizite u zotua se do t’i shpallin luftë të pakompromis të gjithë shkaktarëve që rrisin varfërinë e që për rrjedhojë kanë rritjen e numrit të rasteve sociale.

“Platforma jonë politike tashmë e ka të gatshëm programin për zgjidhjen e problemeve socio-ekonomike”, ka thënë kryetari i LDK-së dega Suharekë.

“Ndërprerja e menjëhershme e korrupsionit, tërheqja e investitorëve të huaj dhe zhdukja e papunësisë, janë tre hapa që do të ndërmerren urgjentisht dhe do të shërbejnë si terapi për ta rikthyer në rrjedhën normale të jetës ekonominë në Komunën tonë”, ka thënë Shala.

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit