Të dielën derbi Ballkani – Drita, i besohet këtij gjyqtari

Janë publikuar gjyqtarët e javës së 25-të në Superligën e Kosovës, takime këto që zhvillohen në fundjavë.

Kryendeshjen e javës, Ballkani – Drita, pritet ta drejtojë treshja: Visar Kastrati, Fatmir Sekiraqa e Besnik Morina, ndërsa gjyqtar i katërt do të jetë Erdall Zasella.

Ndërsa vëzhgues i gjyqtarëve do të jetë Idriz Kelmendi dhe delegat Ali Ajeti.

Më poshtë, lista e plotë e gjyqtarëve të deleguar të javës së 25-të.

RAPORTO