Nazmi Gripshi vesh fanellën e Ballkanit

Pas negociatave të gjata ndërmjetë KF Skënderbeu-t nga Korça, FC Ballkani ka arritur marrëveshje për pronësinë e kartonit të futbollistit Nazmi Gripshi.

Me këtë marrëveshje Gripshi do të jetë lojtar i FC Ballkani-t për dy vite të ardhshme, me mundësi vazhdimi.

“Jam i lumtur qe u bëra pjesë e klubit të FC Ballkani, falenderoj presidentin Takaj për besimin e dhënë të deritanishëm.

Kurse tani shfletojmë një faqe te re, ku falenderoj z.Arsim Kabashi për vlerësimin dhe dëshiren e tij që të bëhem pjesë e FC Ballkani-t ”.
Përfundoi Gripshi.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.