Këtë të dielë dhurohet spektakël në Suharekë, mbahen garat e “Motocrossit”

Sporti i “Motocross” vitet e fundit është afirmuar shumë në Kosovë. Nëpër shumë komuna të Kosovës tashmë janë krijuar klube të cilët përfaqësojnë qytetet e tyre. Njëra ndër klubet më të njohura është “Motocross Theranda”.

Motoristët e Therandës në bashkëpunim me Federatën e Motoçiklizmit të Kosoves të dielën do të organizojnë gara në këtë sport nga ora 10:00.

Garuesit do të jenë vetëm në“Enduro”, ku do të përballen me sfida të ndryshme.Garuesit më të mirë do të fitojnë shpërblime të ndryshme.

“Theranda Motocross” që është organizatore e kësaj gare ka kërkuar nga pjesëmarrësit që të respektojnë masat e Qeverisë së Kosovës kundër koronavirusit.

Këto gara zakonisht mbahen në vendet afër bjeshkëve, pasi është teren i përshtatshëm për këtë sport.

Egzon Sadikaj nga Sopija është diagnostifikuar me kancer dhe ka nevojë për ndihmën tuaj

Të nderuar njerëz të vullnetit të mirë, i riu Egzon Sadikaj nga fshati Sopijë e Suharekës është diagnostifikuar me kancer. Shërimi i tij kërkon trajtim jashtë shtetit të Kosovës.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.