Afati kalimtar në basketboll fillon më 1 Gusht

01.07.2022

Klubet për regjistrim të lojtarëve/eve vendorë/e janë të obliguara të plotësojnë formularin FA 2, që u është dërguar në email, kurse për lojtarët e huaj të cilët janë të obliguar të pajisen me LOC: – Pasaporta e skanuar – Të dhënat e sakta të klubit ku është paraqitur lojtari në ekipin e fundit – Agjensioni […]

Afati kalimtar në basketboll fillon më 1 Gusht Foto: Ilustrim

Klubet për regjistrim të lojtarëve/eve vendorë/e janë të obliguara të plotësojnë formularin FA 2, që u është dërguar në email, kurse për lojtarët e huaj të cilët janë të obliguar të pajisen me LOC:

– Pasaporta e skanuar

– Të dhënat e sakta të klubit ku është paraqitur lojtari në ekipin e fundit

– Agjensioni i lojtarit

– Të dhënat e agjentit si dhe numri i licencës

– Fletëpagesa e paguar në emër të kërkesës për LOC

Pas publikimit të listës për përfundimin e afatit kalimtar klubet janë të obliguara të pastrojnë MAP-in dhe të regjistrojnë lojtarët për edicionin 2022-2023 në platformën: regjistrohu.club