Policia: Të dielën arrestuam 9 persona

04.03.2024

Policia ka njoftuar se gjatë së dielën, ka arrestuar […]

Policia: Të dielën arrestuam 9 persona Foto: Ilustrim

Policia ka njoftuar se gjatë së dielën, ka arrestuar nëntë persona të dyshuar për incidente dhe vepra të ndryshme penale.

Arrestimet sipas policisë kanë ndodhur në raste të ndara dhe në rajone të ndryshme të vendit.

Për të gjitha arrestimet është njoftuar me kohë prokurori ku me urdhër të tij, gashtë prej të arrestuarve janë dërguar në qendrën e mbajtjes ndërsa tre janë liruar në procedurë të rregullt.