Për 24 orë janë shqiptuar 1 mijë e 300 gjoba trafiku

23.06.2024

Në Kosovë në 24 orët e fundit janë shqiptuar 1 mijë e 300 gjoba trafiku, ka raportuar Policia e Kosovës.

Për 24 orë janë shqiptuar 1 mijë e 300 gjoba trafiku Foto: Ilustrim

Gjitashtu, janë regjistruar dhe dy aksidente me fatalitet, 24 më të lënduar dhe 33 me dëme materiale.

Po ashtu gjashtë persona janë arrestuar e katër të tjerë janë dërguar në mbajtje.