Mbi 1 mijë e 500 gjoba të shqiptuara brenda 24 orëve në Kosovë

26.05.2024

Mbi 1 mijë e 500 gjoba të shqiptuara brenda 24 orëve në Kosovë

Mbi 1 mijë e 500 gjoba të shqiptuara brenda 24 orëve në Kosovë Foto: Ilustrim

Në raport thuhet se në këtë periudhë kohore kanë ndodhur 24 aksidente me lëndime në njeëz dhe 28 me dëme materiale.

Po ashtu janë arrestuar 14 persona, 9 prej të cilëve janë dërguar në mbajtje.