Dy të mitura raportohen të zhdukura në Prizren

10.05.2024

Dy vajza të mitura nga Prizreni janë raportuar të zhdukura më 08.05.2024 në Policinë e Kosovës.

Dy të mitura raportohen të zhdukura në Prizren Foto: Ilustrim

Sipas raportimit në Policisë, të miturat janë larguar nga shkolla dhe nuk janë kthyer në shtëpi.

Rasti është cilësuar si ‘person i zhdukur’ dhe është në procedurë hetimore.