Drejtori i Policisë raporton në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes

10.05.2024

Të premten, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha, do të raportojë në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes.

Drejtori i Policisë raporton në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes Foto: Ilustrim

Mbledhja e këtij komisioni nis nga ora 10:00 dhe mbahet në Kuvendin e Kosovës