Zgjedhjet lokale, AAK e fitoj Suharekën dhe 4 komuna të tjera

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur rezultatet preliminare të balotazhit në 21 komuna.

15.11.2021 / Lajme

Zgjedhjet lokale, AAK e fitoj Suharekën dhe 4 komuna të tjera
Foto: Ilustrim

Bazuar në rezultatet aktuale të KQZ-së, zgjedhjet komunale 2021 i ka fituar Partia Demokratike e Kosovës.

Ndërkaq, partia e dytë me më së shumti komuna është Lidhja Demokratike e Kosovës me 7 komuna të fituara, e treta AAK me 5 komuna, VV e katërta me 4 komuna dhe Nisma e pesta me një komunë të fituar.


Ndërkaq, AAK dy komuna i ka fituar qysh në raundin e parë të zgjedhjeve, ku kandidati për kryetar të Suharekës nga radhët e kësaj partie, Bali Muharremaj arriti të fitoj edhe një mandat për kryetar të komunës tonë si dhe Deçanin me kandidatin Bashkim Ramosaj.

Rezultatet:

PDK: Prizren, Mitrovicë, Skenderaj, Ferizaj, Hani i Elezit, Vushtrri, Kaçaniku, Drenas, Dragash;

LDK: Prishtinë, Pejë, Lipjan, Istog, Viti, Junik, Fushë Kosova;

AAK: Gjakovë, Deçan, Suharekë, Klinë, Rahovec;

LVV: Kamenicë, Shtime, Gjilan, Podujevë;

Nisma Socialdemokrate: Malishevë;

Xhafer Gashi: Obiliq.

Ndërkaq, Lista Serbe ka fituar në nëntë komuna: Mitrovicë e Veriut (Milan Radojeviq), Leposaviq (Zoran Todiq), Zubin Potok (Sërxhan Vuloviq), Zveçan (Dragisha Miloviq), Graçanicë (Liljana Shubariq), Novobërdë (Sasha Millosheviq), Shtërpcë (Dalibor Jevtiq), Ranillug (Katarina Ristiq) dhe Partesh (Dragan Petkoviq).

Parandalimi është shërim! Tumor markerët dhe roli i tyre në diagnostifikimin e kancerit

Tumor markerët janë substanca që lëshohen nga qelizat kancerogjene ose prodhohen nga trupi në reagim ndaj një tumori malinj ose...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *