VV’ja u ankua për rezultatin në Prizren, PZAP e refuzon ankesën

23.11.2021

VV ka kërkuar që në vendvotimet: 2001A/02R, 2002A/05R, 2003A/07R, 2005X/04R, 2005X/06R, 2006A/01R, 2006X/01R, 2020A/01R, 2023A/01R, 2023A/02R, 2030A/02R, 2033A/04R, 2035A/02R, 2042A/02R, 2402A/06R, 2042A/09R, 2042A/11R, 2026A/01R, 2026A/02R, 2026A/03R, 2042A.03R, 2030A/01R dhe në Qendrën e Votimit të fshatit Hoqë e Qytetit, të anulohet rezultati i publikuar dhe të urdhërohet Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ta organizojë rivotimin, si shkak […]

VV’ja u ankua për rezultatin në Prizren, PZAP e refuzon ankesën Foto: Lëvizja Vetëvendosje

VV ka kërkuar që në vendvotimet: 2001A/02R, 2002A/05R, 2003A/07R, 2005X/04R, 2005X/06R, 2006A/01R, 2006X/01R, 2020A/01R, 2023A/01R, 2023A/02R, 2030A/02R, 2033A/04R, 2035A/02R, 2042A/02R, 2402A/06R, 2042A/09R, 2042A/11R, 2026A/01R, 2026A/02R, 2026A/03R, 2042A.03R, 2030A/01R dhe në Qendrën e Votimit të fshatit Hoqë e Qytetit, të anulohet rezultati i publikuar dhe të urdhërohet Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ta organizojë rivotimin, si shkak i diferencës së daljes së votuesve për t1% votuar dhe fletëvotimeve në kutitë e votimeve.

Ky është vendimi i plotë i PZAP-së:

5.-Anr.1145-Vendim