Veliu pas mbledhjës së LDK-së: Kryesia nuk diskutoi emrat për kryeministër, biseduam për kriteret

Kryetari i Lidhjes Demokratike, Isa Mustafa sot në ora 10:00 ka mbajtur mbledhje me kryesinë e kësaj partie, e ku edhe kanë diskutuar për zhvillimet e fundit politike.

E pas kësaj mbledhje, nënkryetari i kësaj parite, Agim Veliu ka thënë se nuk kanë diskutuar për emrin e kandidatit për kryeministër.

“Asnjë emër ende nuk është në shqyrtim, ne jemi duke biseduar për kriterët, do t’i ndërtojmë kriterët edhe për kandidatët për kryeministër dhe kriteret për kanididatët për deputetë”, tha Veliu në një konferencë për media.

Të gjitha këto zhvillime politike vijnë pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese, për votën e Etem Arifit e cila ka qenë pro Qeversië Hoti, e cila u shpallë e pavlefshme.

Artikull i sponzorizuar

Për ta transmetuar mesazhin tuaj qartë deri në fund më së miri do të ju ndihmojë artikulli i sponsorizuar ku mijëra konsumatorë potencial do ta marrin atë.

Lexo më shumë
RAPORTO