Universiteti i Prizrenit hap konkurs për pranimin e studentëve të rinj

Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren në bazë kompetencave të përcaktuara sipas nenit 99 të statutit në mbledhjen e mbajtur më: 10.09.2020 ka miratuar propozimet e njësive akademike për numrin e studentëve konkursin për pranimin e studentëve të ri për vitin akademik 2020/2021.

Orari i mbajtjes së provimit pranues është:

Nr.DataFakultetiProgramiPrejDeriGrupi
102.10.2020JuridikJuridik09:0010:30RR+K
202.10.2020EkonomikAdministrim Biznesi09:0010:30RR
302.10.2020EkonomikMenaxhment Ndërkombëtar11:0012:30RR
402.10.2020FilologjiGjuhë dhe Letërsi Shqipe13:0014:30RR
502.10.2020FilologjiGjuhë dhe Letërsi Angleze13:0014:30RR
602.10.2020FSHKDizajn Softueri11:0012:30RR
702.10.2020FSHKTIT13:0014:30RR
802.10.2020FSHKTIT –Tur dhe Bos.14:3016:00RR
902.10.2020EdukimProgram Fillor09:0010:30RR
1002.10.2020EdukimProgram Parafillor11:0012:30RR
1102.10.2020EdukimProgram Fillor- Bos dhe Tur.13:0014:30RR
1202.10.2020EdukimProg. Parafillor- Bos dhe Tur.13:0014:30RR
1302.10.2020FSHJMShkencat e Pyjeve dhe Mjedisi11:0012:30RR
1402.10.2020FSHJMAgrobiznes13:3015:00RR

Shpallja e rezultateve preliminare do të bëhet më 06.10.2020 në ora 12:00 në faqen zyrtare të universitetit.

Afati për ankesa është më:06-07.10.2020 ndërsa shqyrtimi i tyre do të bëhet më 08.10.2020 duke filluar nga ora 09:00.

Ndërsa shpallja e rezultateve përfundimtare do të bëhet më së largu me datë 09.10.2020 më së largu ora 16:00

Regjistrimi dhe fotografimi i studentëve të pranuar do të bëhet nga data 12.10.2020 deri më 16.10.2020 prej orës 10:00-15:00 (shih tabelën e mëposhtme).

Kandidatët të cilët nuk arrinjë të regjistrohen (fotografohen) sipas datave të shënuara do ta humbin mundësinë e regjistrimit, andaj ju lutemi që t’i përmbaheni afateve të caktuara.

Numri i studentëve të cilët do të pranohen në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren – sipas programeve është si në tabelën:

Nr.FakultetiDrejtimiPër studi. të rregulltaPër komunitete 12%Kandidatet nga jasht RKS-së 3%Me korrespodencëTotal
1Fakulteti JuridikJuridik16330750250
2Fakulteti EkonomikMenaxhment Ndërkombëtar1702460200
3Fakulteti EkonomikAdministrim Biznesi1271850150
4Fakulteti i EdukimitProgrami Fillor851230100
5Fakulteti i EdukimitProgrami Parafillor851230100
6Fakulteti i EdukimitProgrami Fillor- Bos.3451040
7Fakulteti i EdukimitProgrami Parafillor- Bos.3451040
8Fakulteti i EdukimitProgrami Fillor- Tur.3451040
9Fakulteti i EdukimitProgrami Parafillor- Tur.3451040
10Fakulteti i Shkencave KompjuterikeTIT1532250180
11Fakulteti i Shkencave KompjuterikeSD1532250180
12Fakulteti i Shkencave KompjuterikeTIT- Bos.2541030
13Fakulteti i Shkencave KompjuterikeTIT- Tur.2541030
14Fakulteti i FilologjisëGjuhë dhe Letërsi Shqipe851230100
15Fakulteti i FilologjisëGjuhë dhe Letërsi Angleze851230100
16F.Shkencave të Jetës dhe MjedisitShkencat e Pyjeve dhe Mjedisit4361050
17F.Shkencave të Jetës dhe MjedisitAgrobiznes4361050

Më shumë informacione mund të gjeni KËTU.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.