‘Pikëllimi është i thellë, admirimi është i lartë’ – ky është shkrimi i Kurtit në librin e zisë për Kadarenë

03.07.2024

Në Teatrin e Operas dhe Baletit në Tiranë sot janë mbajtur homazhe për shkrimtarin Ismail Kadare.

‘Pikëllimi është i thellë, admirimi është i lartë’ – ky është shkrimi i Kurtit në librin e zisë për Kadarenë Foto: Ilustrim

Të pranishëm në këto homazhe ishin edhe krerët e Kosovës.

Padyshim në librin e zisë nuk munguan as fjalët e kreut të qeverisë.

“Pikëllimi është i thellë, admirimi është i lartë”, ka shkruar mes tjerash Kurti.