Para Vitit të Ri do të bëhen pagesat për mësimdhënësit që ishin pjesë e projektit e-Mësimi

Ministrja e Arsimit Arbërie Nagavci, ka bërë të ditur se para Vitit të Ri do të realizohen pagesat për mësimdhënësit, koordinatorët dhe redaktorët-lektorët që kanë qenë të angazhuar në procesin e projektit e-Mësimi.

27.12.2021 / Lajme

Para Vitit të Ri do të bëhen pagesat për mësimdhënësit që ishin pjesë e projektit e-Mësimi
Foto: SuharekaOnline

Në një postim në Facebook, Nagavci po ashtu ka bërë të ditur se do të kryhen pagesat edhe për vajzat dhe gratë përfituese të bursave STEM.

Para Vitit të Ri do të realizohen pagesat për vajzat dhe gratë përfituese të bursave STEM, ashtu si dhe pagesat për mësimdhënësit, koordinatorët dhe redaktorët-lektorët që kanë qenë të angazhuar në procesin e projektit e-Mësimi, e të cilëve qeveria e kaluar nuk u kishte kryer obligimet për punët e realizuara sipas marrëveshjes.


Me mbështetjen shtesë nga Qeveria e Kosovës me mbi 4 milionë euro do të kryhen edhe pagesat për librat shkollorë. Kursejmë energjinë elektrike e vazhdojmë me punë”, shkruan Nagavci.

Projekti e-Mësimi ishte zhvilluar me qëllim të ndjekjes së procesit mësimor nga nxënësit për shkak të pandemisë me koronavirus në Kosovë.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *