Osmani në Kuvend më 15 dhjetor, pritet adresimi i saj

01.12.2023

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, pritet t’i adresohet deputetëve të Kuvendit me fjalimin vjetor më 15 dhjetor. Kjo është bërë e ditur nga Kuvendi i Kosovës. Ndërsa më 14 dhjetor deputetët do të mbajë seancë plenare, ku në rend dite është shqyrtimi në lexim të dytë i projektligjit për buxhetit e vitit 2024. “Mbledhja e […]

Osmani në Kuvend më 15 dhjetor, pritet adresimi i saj Foto: Ilustrim

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, pritet t’i adresohet deputetëve të Kuvendit me fjalimin vjetor më 15 dhjetor.

Kjo është bërë e ditur nga Kuvendi i Kosovës. Ndërsa më 14 dhjetor deputetët do të mbajë seancë plenare, ku në rend dite është shqyrtimi në lexim të dytë i projektligjit për buxhetit e vitit 2024.

“Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, e paraparë për sot, nuk pati kuorumin e mjaftueshëm për vendimmarrje. Në këto rrethana, kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca, konform kompetencave të tij kushtetuese dhe në konsultim me kryetarët e grupeve parlamentare, vendosi që Kuvendi të mblidhet në seancë plenare më 14 dhjetor, për të shqyrtuar për herë të dytë Projektligjin për ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2024.

Një ditë më pas, më 15 dhjetor, Kuvendit pritet t’i adresohet me fjalimin e saj vjetor, presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani”, thuhet në komunikatë.