Lotaria e Kosovës proteston nesër

Lotaria e Kosovës ka paralajmëruar protestë për ditën e premte në orën 11:00, në shenjë pakënaqësie për mos plotësimin e kërkesave.

21.10.2021 / Lajme

Lotaria e Kosovës proteston nesër
Foto: Ilustrim

Protesta mbahet para ndërtesës së Qeverisë së Republikës së Kosovës me kërkesë të miratimit të ligjit për Lotarinë e Kosovës dhe përmbushjen e obligimeve nga ana e Qeverisë si pronare e Lotarisë së Kosovës.

“Përkundër premtimeve se do të fillojnë përgatitjet për plotësim-ndryshimin e Ligjit për Lotarinë e Kosovës dhe se një gjë e tillë do të bëhet sa më shpejt që të jetë e mundur si dhe të dërgohet në Kuvend për miratim, një gjë e tillë ende nuk ka ndodhur


Punëtorët e Lotarisë së Kosovës do të vazhdojnë të protestojnë deri në përmbushjen e kërkesave të tyre”, thuhet në komunikatë.

Ndryshe, Lotaria e Kosovës është shoqëri aksionare, ku aksionare e vetme e saj është Qeveria e Kosovë.

Deri kur duhet të duroni dhimbjet e shpinës dhe qafës? Këto janë simptomat, shkaqet dhe trajtimi

Në të shumtën e rasteve dhimbjet e shpinës dhe qafës, mund të parandalohen dhe të mbahen nën kontroll nëse trupi...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *