Kosova me linjë të re fluturimi në Suedi

26.04.2021

Nga Aeroporti Ndërkombëtar në Prishtinë “Adem Jashari” kanë bërë të ditur se do të fillojnë linjën e re Kosovë-Suedi. “Duke filluar nga 12 Qershor 2021, udhëtarëve tanë iu ofrohet edhe linja e re nga ANP ‘Adem Jashari’ dhe Aeroporti Vaxj Smaland me operatorin GP Aviation”. “Kjo linjë ka paraparë fluturimet e saj dy herë në […]

Kosova me linjë të re fluturimi në Suedi Foto: Ilustrim

Nga Aeroporti Ndërkombëtar në Prishtinë “Adem Jashari” kanë bërë të ditur se do të fillojnë linjën e re Kosovë-Suedi.

“Duke filluar nga 12 Qershor 2021, udhëtarëve tanë iu ofrohet edhe linja e re nga ANP ‘Adem Jashari’ dhe Aeroporti Vaxj Smaland me operatorin GP Aviation”.

“Kjo linjë ka paraparë fluturimet e saj dy herë në javë , të enjten dhe të dielën dhe me kërkesa të mjaftueshme do të vazhdoj gjatë tërë vitit”, thuhet në njoftimin e ANP-së.