KEDS: Rreth 8.66% e faturës mujore gjatë vitit shkon për larjen e rrobave

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë, KEDS dhe KESCO përmes një postimi në rrjetin social Facebook, kanë thënë se rreth 8.66 për qind (%) e faturës mujore gjatë gjithë vitit do të shkojë për larjen e rrobave.

16.11.2021 / Lajme

KEDS: Rreth 8.66% e faturës mujore gjatë vitit shkon për larjen e rrobave
Foto: Ilustrim

Nëse ju përdorni makinën e larjes së rrobave me fuqi 2000W, mesatarisht 1 larje në ditë, shpenzimi mujor do të ishte 61 kWh, që ndryshe përkthehet rreth 8.66 % të faturës mujore gjatë vitit – shkon për larje të rrobave.

Tanimë KESCO dhe KEDS kanë bërë përpilimin e listës së pajisjeve shtëpiake që shpenzojnë më së shumti energji elektrike, duke filluar nga nxemësja që kryeson në këtë radhitje, bojleri, pajisjet për gatim, përfshirë këtu edhe makina e larjes së rrobave.


Ju sugjerojnë të përkujdeseni për përdorimin e këtyre pajisjeve dhe të kursejmë energjinë elektrike, pikërisht në këtë kohë kur bota dhe vendi ynë po përballet me një krizë të madhe energjetike.

*Përllogaritjet janë bërë duke konsideruar mesataren e shpenzimit të konsumatorëve shtëpiak, pa llogaritur shpenzimin e ngrohjes me energji elektrike.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *