Institucionet qendrore e lokale nuk punojnë më 20 korrik në ditën e Bajramit

Institucionet qendrore e lokale nuk punojnë më 20 korrik në ditën e Bajramit
Fjolla Hoxha

16.07.2021 / Lajme

Ministria e Punëve të Brendshme ka thënë se të gjitha institucionet qendrore dhe lokale do të pushojnë me rastin e festës së Bajramit të Vogël të martën më 20 korrik.

Për këtë njoftim MPB është bazuar në ligjin për festat zyrtare.

“Në pajtim me nenin 2 të Ligjit Nr. 03/L-064 për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës, ju njoftojmë se për nderë të festës zyrtare “Bajrami i Vogël”, për të punësuarit në Institucionet e Republikës së Kosovës, ditë pushimi do të jetë: E martë, 20 Korrik- Bajrami i Vogël.

Urime festa të gjithë nëpunësve të besimit islam!”, thuhet në njoftimin e tyre.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit