Hoxhaj: Është temë e mbyllur, PDK nuk merr pjesë në votimin për Vjosa Osmanin presidente

Kryetari në detyrë, Enver Hoxhaj ka ritheksuar sot se Partia Demokratike e Kosovës nuk do të votojë Vjosa Osmanin për presidente, madje nuk do të merr pjesë as në votim.

Hoxhaj tha se kjo çështje për PDK është temë e mbyllur.

“Qëndrimi i PDK-së është i qartë. Ne nuk e mbështesim kandidaturën e saj, nuk votojmë për të, nuk marrim pjesë në votim. Prandaj çështjet e tilla të qëndrimeve në sallë mendoj që janë tema të natyrës teknike…”, tha ai.

Kreu i PDK-së më tej tha se lidhur me këtë kanë pasur debat edhe në Kryesi dhe Këshill Drejtues.

“… Kjo temë është e mbyllur. A qëndron në sallë apo jo, nuk ka asnjë vlerë. Vlera është, a merr pjesë apo nuk merr pjesë në votim…”, tha Hoxhaj./telegrafi/

RAPORTO