Çertifikohen snajperistët e rinj të forcave komando speciale të FSK-së

07.04.2022

Mehaj ka thënë se gjatë trajnimit intensiv snajperistët e FSK-së janë komando të specializuara edhe si zbulues dhe vëzhgues. “Edhe një sukses i radhës së forcave komando speciale të FSK-së. Certifikohen snajperët e rinj të FSK-së. Gjatë trajnimit intensiv, përveç qitjes me rreze të gjatë dhe të shkallës së lartë të precizitetit, ata tani janë […]

Çertifikohen snajperistët e rinj të forcave komando speciale të FSK-së Foto: Ilustrim

Mehaj ka thënë se gjatë trajnimit intensiv snajperistët e FSK-së janë komando të specializuara edhe si zbulues dhe vëzhgues.

“Edhe një sukses i radhës së forcave komando speciale të FSK-së. Certifikohen snajperët e rinj të FSK-së. Gjatë trajnimit intensiv, përveç qitjes me rreze të gjatë dhe të shkallës së lartë të precizitetit, ata tani janë komando të specializuara edhe si zbulues dhe vëzhgues në mbledhjen e informacionit taktik për njësitë e tyre ku shërbejnë.

Vazhdojmë tutje drejtë sukseseve të radhës”, ka thënë Mehaj.