Aeroporti “Adem Jashari” publikon fluturimet e planifikuara nga data 1-17 maj

Aeroporti “Adem Jashari” publikon fluturimet e planifikuara nga data 1-17 maj
Çlirim Gashi

30.04.2020 / Lajme

Aeroporti i Prishtinës “Adem Jashari” ka publikuar fluturimet e planifikuara nga data 1-17 maj 2020.

Ndërsa, për fluturimet në kthim, thuhet që pyetjet ti adresoni në Ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodheni, dhe për bileta kontaktoni drejtpërdrejt Kompanitë Ajrore dhe Agjensionet.

Fluturimet e planifikuara janë këto:

01 Maj 2020/ një fluturim
EW5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 10:35)
EUROWINGS

02 Maj 2020/një fluturim
EW5713 Prishtinë-Stuttgart (ora 10:40)
EUROWINGS

5 Maj 2020/një fluturim
GM6043 Prishtinë-Zurich (ora 18:55) CHAIR

6 Maj 2020/dy fluturime
EW5703 Prishtinë-Dusseldorf(ora 09:15)
EUROWINGS

EW5711 Prishtinë-Stuttgart(ora 09:55)
EUROWINGS

13 Maj/dy fluturime
EW5703 Prishtinë-Dusseldorf(ora 09:15)
EUROWINGS

EW5711 Prishtinë-Stuttgart (ora 09:55)
EUROWINGS

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2618855378404146&id=1440677106221985
RAPORTO