40 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në spitale rajonale dhe klinikat e QKUK-së, tre në gjendje të rëndë

40 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në spitale rajonale dhe klinikat e QKUK-së, tre në gjendje të rëndë
Fjolla Hoxha

17.07.2021 / Lajme

Shërbimi Klinik, Universitar i Kosovës ka njoftuar se në klinikat për COVID në QKUK dhe në spitalet rajonale janë duke u trajtuar 84 pacientë nga COVID-19.

Prej tyre, 40 janë të konfirmuar pozitivë, 3 në gjendje të rëndë, ndërsa 48 të tjerë me oksigjeno-terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 76 pacientë: 33 të konfirmuar me COVID-19, 45 me oksigjeno-terapi dhe 3 në gjendje të rëndë.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave: Klinika Infektive, 33 pacientë, prej tyre 3 në gjendje të rëndë dhe Klinika e Pulmologjisë, 43 pacientë.

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 8 pacientë, 7 të konfirmuar pozitivë dhe 3 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme: Spitali i Prizrenit, 1 pacient, Spitali i Gjakovës, 2 pacientë dhe Spitali i Gjilanit, 5 pacientë.

LEXO EDHE:  3 raste aktive me COVID-19 në Suharekë, 689 në tërë Kosovën

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit