Suharekë, viktima femër raporton sulm fizik dhe dhunim

03.07.2024

Suharekë, Kosovë – 2 Korrik 2024 – 09:00 AM – Një viktimë femër ka raportuar një incident të sulmit fizik dhe dhunimit nga dy persona të panjohur. Viktima është dërguar për ekzaminim mjekësor pas incidentit.

Suharekë, viktima femër raporton sulm fizik dhe dhunim Foto: Ilustrim

Lidhur me rastin, tre meshkuj kosovarë janë arrestuar. Pas intervistimit, dy nga të dyshuarit janë dërguar në mbajtje me vendim të prokurorit, ndërsa i dyshuari i tretë është liruar.

Autoritetet po vazhdojnë hetimet e tyre për këtë incident serioz. Komuniteti është i këshilluar të jetë vigjilent dhe të raportojë çdo aktivitet të dyshimtë te policia.

Raporti i plotë:

Suharekë 02.07.2024 – 09:00. Viktima femër kosovare ka raportuar se është sulmuar fizikisht dhe dhunuar nga dy persona të panjohur. Viktima është dërguar për ekzaminim mjekësor, ndërsa lidhur me rastin janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj kosovarë dhe me vendim të prokurorit, pas intervistimit dy prej tyre janë dërguar në mbajtje ndërsa i dyshuari tjetër është liruar.