Muharremaj dhe Peci nënshkruajnë memorandum në vlerë investive prej 300 mijë euro

10.05.2024

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj dhe Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, kanë nënshkruar sot memorandum bashkëpunimi.

Muharremaj dhe Peci nënshkruajnë memorandum në vlerë investive prej 300 mijë euro Foto: Ilustrim

Akti i nënshkrimit është bërë i ditur nga Kryetari Muharremaj i cili ndër tjerash ka njoftuar se me anë të këtij memorandumi do të financohet projekti: “Ndërtimi i Kanaleve të Ujitjes në Komunën e Suharekës”.