Kryetari Muharremaj bëri përurimin e palestrës sportive në Mohlan

10.06.2024

Sot është bërë përurimi i palestrës sportive në Shkollën Fillore “Naum Veqilharxhi”.

Kryetari Muharremaj bëri përurimin e palestrës sportive në Mohlan Foto: Ilustrim

Me këtë rast Kryetari i Suharekës Bali Muharremaj së bashku me stafin e shkollës dhe drejtorin e Arsimit Remzi Bajselmani, bëri përurimin e saj.

Postimi i kryetarit në rrjetet sociale: