KEDS njofton për punime në rrjet, nesër disa vende të Suharekës deri 4 orë pa rrymë

13.06.2024

SuharekaOnline raporton që ditën e premte nga ora 09:00 deri në ora 13:00 do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vende të Suharekës njofton KEDS.

KEDS njofton për punime në rrjet, nesër disa vende të Suharekës deri 4 orë pa rrymë Foto: Ilustrim

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërpritet:

LP 10kV Theranda  (kodi: 32000016) nga ora 09:00 deri 13:00.

Vendet: Rrugët: 560 Brigada 123, 563 Nëna Terezë, 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 580 Vinston Çreçili (një pjesë), 582 Ismail Qemali, 583 Endrit Kavaja, 594 Hajdin Berisha, 595 Enver Bytyqi, Qendra Zejtare dhe një pjesë e Therandës.

Arsyeja: Projekte investive, punime në rrjet projekte investive, LOT 18.

****