Vataj në Komoran: Dje i’u bashkuan kushtrimit për liri, e sot të vendosur për ti dhënë besimin PDK-së

Kryetari i PDK-së dega Suharekë njëherit edhe kandidat për deputet nga kjo parti, Ramë Vataj është duke vazhduar fuqishëm aktivitetet në fushatën zgjedhore për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Në vazhdën e aktiviteteve, Vataj sot ka qëndruar në Komoran.

Vataj i cili në listën e kandidatëve nga PDK-ja mban numrin 25, në Komoran ka takuar familjar të dëshmorëve, veteran dhe invalid të luftës së UÇK-së.

Ai tha se këta qytetarë dje i’u bashkuan kushtrimit për liri, e sot të vendosur për ti dhënë besimin PDK-së, për ta rimëkëmb shtetin dhe ekonominë e saj.

“Drenica dje na ka thirrë për kushtrim, e sot për rimëkëmbje”, ka thënë Vataj.

Kujtojmë se PDK në zgjedhjet e 14 shkurtit garon me numrin 134 ndërsa kandidati për deputet, Ramë Vataj mban numrin 25.

RAPORTO