Arrin në 19 mijë numri i vëzhguesve për zgjedhjet e 14 shkurtit

Arrin në 19 mijë numri i vëzhguesve për zgjedhjet e 14 shkurtit
Çlirim Gashi

08.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Është mbajtur mbledhja e radhës nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ku gjatë kësaj mbledhje u bë e ditur se kanë arritur 3 mijë fletëvotime nga diaspora.

Po ashtu përgjatë kësaj mbledhje KQZ-ja ka akredituar edhe disa vëzhgues për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të cilat do të mbahen më 14 shkurt.

Është bërë e ditur se disa nga vëzhguesit janë nga disa media, subjekte politike, organizata jo qeveritare dhe ambasada e të tjerë.

Yll Buleshkaj nga Zyra për Certifikimin dhe Regjistrimin e Subjekteve Politike, ka bërë të ditur se deri më tani numri i vëzhguesve deri tani ka arritur në 19 mijë.

Po ashtu ai ka thënë se janë duke shikuar edhe rekomandimet për të akredituar edhe disa vëzhgues.

LEXO EDHE:  Mbi 2 mijë mërgimtarë kanë aplikuar deri më tani për të votuar në zgjedhjet lokale

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të...

Lexo më shumë

Të fundit

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Leshan fiton Lëvizja Vetëvendosje me 279 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Greikoc fiton Lëvizja Vetëvendosje me 519 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Bukosh fiton Lëvizja Vetëvendosje me 230 vota