Kush është Edona Rusi-Hasani ?! Ekonomistja që kërkon besimin tuaj

22.08.2021

Edona Rusi – Hasani është kandidatja me numër 18 që garon në zgjedhjet komunale së bashku me partinë Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës. Edona është e lindur me 14.09.1992 në fshatin Samadrexhë dhe jeton në fshatin Reqan. Ajo ka studiuar në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Më tej, ka vazhduar studimet master […]

Kush është Edona Rusi-Hasani ?! Ekonomistja që kërkon besimin tuaj Foto: Ilustrim

Edona Rusi – Hasani është kandidatja me numër 18 që garon në zgjedhjet komunale së bashku me partinë Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës.

Edona është e lindur me 14.09.1992 në fshatin Samadrexhë dhe jeton në fshatin Reqan. Ajo ka studiuar në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Më tej, ka vazhduar studimet master ne fushën e marketingut dhe menaxhim biznesi.

Dëshira e saj për të punuar për të mirën e qytetarëve dhe për të përmirësuar jetën e tyre është dalluar edhe më heret në kuader të aktiviteteve humanitare që i ka realizuar.

Qëllimi i saj është që të fitojë një ulëse në asamble dhe të jetë një zë i fuqishëm për qytetarët e Therandës e në veçanti bashkëvendasve të fshatit Reqan.

Gjithashtu, ajo përmes punës ne asamble do të ndikojë në fuqizimin e rolit të gruas duke i mbështetur ne forma të ndryshme, e në veçanti në fushën e ekonomisë.

Meqënëse Edona është eksperte e ekonomisë do të mundohet që pëmes ideve të saj të ndikojë në zhvillimin e ekonomisë dhe në fuqizimin e bizneseve. Mirëpo për t’i realizuar këto objektiva, Edona Rusi- Hasani kërkon votën tuaj në zgjedhjet komunale. Besimi i juaj është vlerë dhe privilegj për të.

*Artikull i sponzorizuar