WhatsApp i ri për Windows dhe macOS

WhatsApp po zhvillon aplikacione të reja për platformat Windows dhe macOS.

19.11.2021 / Teknologji

WhatsApp i ri për Windows dhe macOS
Foto: Ilustrim

WhatsApp ka qenë i disponueshëm në kompjuter për një kohë të gjatë, por në thelb është një aplikacion celular miqësor për desktop.

Sipas pretendimeve, kjo do të ndryshojë në të ardhmen, sepse kompania aktualisht po zhvillon aplikacione krejtësisht të reja për platformat Windows dhe macOS.


Dihet gjithashtu se si mund të duket softueri i ri dhe cilat do të jenë karakteristikat e tij kryesore, dhe ato mund ti shihni këtu.

WhatsApp UWP (Universal Windows Platform) do të projektohet për të punuar me Windows 11. Ai do të funksionojë edhe kur të jetë i mbyllur dhe aplikacioni do të nisë në një sekondë.

Aplikacioni do të ketë edhe një funksion vizatimi, i cili do të jetë i përshtatshëm për pajisjet me ekrane me prekje.

Ndryshimi kryesor në opsionin e destinuar për platformën macOS është ndërfaqja e përmirësuar e përdoruesit, por ende nuk dihet se kur do të bëhet i disponueshëm versioni i ri i aplikacionit. 

Parandalimi është shërim! Tumor markerët dhe roli i tyre në diagnostifikimin e kancerit

Tumor markerët janë substanca që lëshohen nga qelizat kancerogjene ose prodhohen nga trupi në reagim ndaj një tumori malinj ose...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *