Nga 1 nëntori, WhatsApp nuk do të funksionojë në këto modele të telefonave

28.10.2021

Afati i fundit për përditësimin është 1 nëntori, pas së cilës pika WhatsApp do të pushojë së funksionuari. Është e mundur që celulari juaj të jetë shumë i vjetër për t’u përditësuar, kështu që gjithsesi do t’ju ​​duhet të merrni një celular të ri. Më shumë se 40 modele të ndryshme të telefonave pritet të […]

Nga 1 nëntori, WhatsApp nuk do të funksionojë në këto modele të telefonave Foto: Ilustrim

Afati i fundit për përditësimin është 1 nëntori, pas së cilës pika WhatsApp do të pushojë së funksionuari.

Është e mundur që celulari juaj të jetë shumë i vjetër për t’u përditësuar, kështu që gjithsesi do t’ju ​​duhet të merrni një celular të ri.

Më shumë se 40 modele të ndryshme të telefonave pritet të preken.

Kur bëhet fjala për gjigantin amerikan Apple, iPhone 6, iPhone 6s plus dhe iPhone SE nuk do të kenë më qasje pas 1 nëntorit.

LG: Lucid 2, Optimus F7, Optimus F5, Optimus L3 II, Dual Optimus L5, L5 II, Optimus L5, Dual Best L3 II, Optimus L7, Optimus L7, Dual Best L7 II, Optimus F6, Enact Optimus F3, L4 II, L2 II, Optimus Nitro HD, Optimus 4X HD dhe Optimus F3Q.

Huaëei: Ascend G740, Ascend Mate, Ascend D Quad XL, Ascend D1 Quad XL, Ascend P1 S dhe Ascend D2.

Samsung: Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Galaxy SII, Galaxy S3, mini Galaxy Xcover 2, Galaxy Core e Galaxy Ace 2.

ZTE V956: Grand X Quad V987 e Grand Memo.

Alcatel, Archos 53 Platinum, HTC Desire 500, Caterpillar Cat B15, Wiko Cink Five i Wiko Darknight, Lenovo A820 UMi X2, Run F1, THL W8.