[VIDEO] – Momenti ku suharekasi i dyshuar për vrasjen e 27-vjeçares futet në shtëpinë e viktimës për të kryer aktin e vrasjes

24.12.2023

Sipas mediave italiane ekziston edhe një video për të gozhduar Bujar Fandaj, që doli nga hetimet e nisura nga Karabinierët e Komandës Provinciale të Trevisos nën drejtimin e Prokurorisë Publike lokale. Policia në fakt ka analizuar disa sekuenca të videos ku shihet një burrë, me veshje të ngjashme me ato që i janë sekuestruar të dyshuarit […]

[VIDEO] – Momenti ku suharekasi i dyshuar për vrasjen e 27-vjeçares futet në shtëpinë e viktimës për të kryer aktin e vrasjes Foto: Ilustrim

Sipas mediave italiane ekziston edhe një video për të gozhduar Bujar Fandaj, që doli nga hetimet e nisura nga Karabinierët e Komandës Provinciale të Trevisos nën drejtimin e Prokurorisë Publike lokale.

Policia në fakt ka analizuar disa sekuenca të videos ku shihet një burrë, me veshje të ngjashme me ato që i janë sekuestruar të dyshuarit në momentin e arrestimit, i cili është filmuar nga kamerat e një shtëpie aty pranë, teksa, në mëngjesin e 19 dhjetorit, ditës së vrasjes, ai endet pranë shtëpisë së viktimës dhe më pas hedh një çantë të errët në kopsht (e njëjta që më pas u kap nga ushtria, me mjete pune) dhe më pas ngjitet mbi gardhin e shtëpisë.

Më pas në vendin e krimit u gjet një çekiç me shkrimin “7 ngjyra” i cili i përket të dyshuarit, me të cilin ai ka thyer xhamin e dritares dhe më pas ka hyrë në shtëpi.

Në lavamanin e kuzhinës të larë pjesërisht, policia gjeti edhe një thikë, me dorezë druri dhe një teh 20 cm, e cila u sekuestrua. Thika është identike me një tjetër të gjetur në çantën e veglave dhe nga e njëjta seri me ato të gjetura më vonë në shtëpinë e Bujar Fandajt.