Stravuqin, vjedhen lëkura të kafshëve në një depo

Stravuqin, vjedhen lëkura të kafshëve në një depo
Taulant Krasniqi

18.07.2021 / Suhareka

Një qytetari nga fshati Stravuqin i Suharekës, përsona të panjohur kanë arritur t’i futen në depon e kompanisë së tij, duke i shkaktuar dëme të konsiderushme.

Ankuesi ka raportuar se i janë vjedhur sasi e konsiderushme e lekurave të kafshëve, një pompë uji, një gjenerator etj.

“Ankuesi kosovar ka raportuar se nga persona të panjohur në depon e kompanisë së tij janë vjedhur një sasi e konsiderueshme e lëkurave të kafshëve, një pompë uji një gjenerator etj.

Rasti në hetime.”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës.

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit