Suharekë, nderohen me mirënjohje invalidët e luftës së UÇK-së

Suharekë, nderohen me mirënjohje invalidët e luftës së UÇK-së
Çlirim Gashi

13.06.2021 / Suhareka

Sot në qytetin e Suharekës me një sërë homazhesh shënohet Dita e Çlirimit, duke e kthyer kujtesën në këtë ditë që shënoi fillimin e një epoke të re në liri.

13 qershori është ditë që na kthen pas në kohë për ta kujtuar dhe nderuar lavdin e dëshmorëve dhe atyre që luftuan për liri.

Po ashtu sot në Suharekë për nder të kësaj dite u nderuan me mirënjohje invalidët e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK).

Përmes një organizimi simbolik nga Shoqata e Invalidëve të Luftës së UÇK-së, u ndanë mirënjohje vetëm për një pjesë të tyre, për shkak të pandemisë, megjithëse shoqata ka ndarë mirënjohje për të gjithë.

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit